Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao dosadni su sa scenarijima poput ovih, Bosna u krvi meda, leda....imate li ista pametnije pobjegulje pisati, nigdje inspiracije a zivite americki san :P.... Nemoj se ti vracat da pronadjes sebe,ostani da se pogubis bas kao mi...pozdrav Ivana!
Ivana želim biti tvoj kamernan
"odgojena u američkom duhu" :-) Generacije americkih Talijana rastu u talijanskom duhu, Poljaka u poljskom, Kineza u kineskom, samo Bosanku odmah sa aerodroma poceli odgajati u americkom duhu.
Pa kako je onda ona odgojena u americkom duhu? I nisi u pravu ni za drugu generaciju. Sve te zajednice koje sam nabrojao i mnoge druge, veoma su snazne i odrzavaju svoju tradiciju. Grci, Nijemci, Portugalci, Holandjani i da ne pricam o Arapima i Jevrejima.