Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam redovni platiša vaše takse ali više neću iz tog razloga jer najvažniji događaj u bih nećete da otkupite utakmicu a za drudu kada se igrala na satelitskoj nemam eutelsat a na zemaljskoj anteni uopšte nemamo prijema a ubuduće ću plaćati kada pojačate tv signal za područje donja orahovica-rijeka a ne šaljite pozive na sud dok to ne odradite unaprijed hvala
ovo ce biti jako zanimljiva i dobra emisija...nazalost tijekom rata kod nas je nestalo mnogo ljudi...pa bilo lijepo da ih njihovi bljiznji mozda mogu pronaci zahvaljujuci ovom projektu...ODLICNO...:)
sv eza ljubav