Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne budite toliko ludi narode i ne svađajte se oko gluposti. Sve i jedan program je čisto sranje samo što nekom malo više odg jedan od drugog, ali to znači da je i taj jedan dobar. Ako je neko dovoljno glup da provede novu godinu gledajući neki kanal smo zato što je on muslimanski, srpski ili hrvatski vi pametni pustite budalu nek se dosađuje. Pametan čovjek će ili izaći vani u neki kafić ili će se okružit prijatelljima i sam sebi puštat muziku koju voli, a kad im to dosadi pustit će neke novije filmove koje je iznajmio iz videoteke i neće gubit ni vrijeme ni živce gledajući budale kako budalešu na televiziji.
Gledajte RTS.Selo gori a baba se ceslja.
halid se kloniro u 15, puta, tako da ga mozemo gledat na 16 televizija :P
Bravo brko, ubo si ovo
svaka cast maistore za tekst bh mediji su ravni emitovanju emsija koje sklepaju dva lafo strucnjaka u garazi i puste isto tako pismenoj publici. Prirodno je zaključiti ako ce nam Nova 2010 biti onakva kakvi su programi na ovdasnjim televizijama (seljckim (hayat tv), tu su jer su glupi i naravno da bi stvarli glupe (OBN tel.), izgubljeni u vremenu partizanskih filmova i vjecite bitke sa vjetrenjacama ( FTV ), onih koji nemaju pojma ni sta su ni sta hoce osim da nam pustaju telad iz Srbije da nam revu \"rezi vene\" \"skini se sa facea myspaca\" i slicnih gluparija ( PINK BIH ) a o BHT necu da trosim rijeci. SRETNA NAM NOVA 2010 U KOJOJ CE MO SE VALJATI U ZABOKRECINI KAO NIKADA DO SAD, ALI TU SU VASI MEDIJI DA VAM OLAKSAJU/OTEZAJU ZIVOT. P.S. Ugasite tv.
Odron!
Ovo je za CCCC - jeba li ti Nova srpska godina mater i sve ostalo. Bolje trazi sebi lijeka seljacino jedna. Jedna je Nova Godina u svijetu za normalne. Kad vas je Rusija tako napumpala mrznjom onda vam je trebala i kakvu psihijatrisku bolnicu napraviti. Al\' ne umjesto lijeka poslala vam droge. Pa cete polako crknuti.
u pravu si hame kakva televizija treba sta veceras guzit
\'bem ti ovakvu drzavu!!!!
pogledajte CAZINSKU, najjaci novogodisnji program
na rtl. hr i htv 2 ima filmski maraton, a i nova tv nije losa. ovi nasi nek se yebu sa svojim dosadnim reprizama.
ne mislis valjda da je neko procitao ovaj tvoj cetverostih sa refrenom.
pa nije vama nova godina, glupe mosnje. vasa je vec bila u medini. sad je katolicka nova godina, a nasa pravoslvna je 14. 01. 2010.
Ma zato ce hame fino da guzi veceras,pa se vi pushite!!! hahaha hame je institucija
jedan TIPIČAN PRIMJER texta u turbo folku tzv \"geand shou\" Bit će toga i u novogodišnjem programu,nažalost Kucaš mi poljupce danima crtas mi osmehe. Saljes mi klipove, nocima ludis mi likove. Pa preko kamere nadzirem namere. Sve je to bezveze kad nisi kraj mene. Pa preko kamere nadzirem namere. Sve je to bezveze, nisi kraj mene! REF. Diskonektuj se s \' neta, odjavi se sa ceta. Zar nije lepsi stvarni od nestvarnog sveta? Daj skini se sa fejsa, okani se majspejsa jer veza preko veze mi opasno smeta. Do mene prosetaj. Uzivo uzivaj! Do mene prosetaj. Uzivo uzivaj! Pratis sve trendove. Na profil dodajes frendove. Svakakve likove (likove), sve same sumnjive tipove. Pa neka zamere sto kvarim namere. Nek nadju zamene, ti budi kraj mene. Pa neka zamere sto kvarim namere. Nek nadju zamene jer ti si za mene!