Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li postoji zivot poslje smrti? ni jedna nauka nije dokazala da ne postoji.... znaci ne znamo da li je jedan zivot i treba ga cijeniti ali se pomalo spremati i za onaj drugi pa ako ga i ne bude nikom nista ;) !
@Ha ja nije tacno da se ne moze dokazati da nesto ne postoji.. kljucno je prvo nesto u potpunosti definisati, pa onda dokazivati da li ono postoji ili ne postoji.. zato tvoja konstatacija: \"ako neko smjelo tvrdi da postoji život nakon smrti onda bi trebao dati i neke solidne dokaze za to\" ima POTPUNO ISTU tezinu kao i slijedeća: -Ako neko smjelo tvrdi da ne postoji zivot poslije smrti, onda bi trebao i dati neke solidne dokaze za to po kojim pravilima i zakonima , osim po licnom uvjerenju, tvrdis da je tvoja konstatacija tacna, a moja nije?
Nema zivota nakon smrti ! Ali zato ce svi biti ozivljeni na sudnjem danu,i to je dokazano.Potrazi na netu centar za prirodnjacke studije za sve sto ti nije jasno.
Znači Bog ih je stvorio takve i ostavio da se nesnosno pate u ovom životu, da bi ih nagradio u sljedećem? Morbidno
XXl ovdje onaj pravi...momcino mjenjaj nick
@istina po tvojoj glupoj logici,kakav život i kako će ga proživjeti hilljade bolesnih,nap.cerebralna paraliza,obogaljenih,psihički bolesnih...nisu svi tako silno zdravi da mogu PROŽIVJETI kao ti mali,sitni i nevidljivi čovječe...ovaj život je trenutak u kome se neki dobro napate a imaće vječnu nagradu,a opet neki prožive (kao što ti kažeš) ali će u vječnosti patiti...a što nijedna nauka nije dokazala pa u tome i jeste začkoljica :O
TAKO MI ONIH KOJI CUPAJU GRUBO ,I TAKO MI ONIH KOJI VADE BLAGO SVAKA DUSA CE SMRT OSJETITI..
gdje ce ti veci dokaz od toga da nema dokaza za zivot poslije smrti.
jesi li se spremao za ovaj zivot? uzivaj u zivotu, nemas ih 16!
e moj idiote BBC kao državna televizija za koju je obavezno plaćati pretplatu nema pravo da emituje bilo kakve reklame! Može li to bosanski mozak da shvati, plaćaš pretplatu za televiziju i ona radi te pretplate nesmije emitovati nikakve reklame?
veliki brat je ovaj put malo pretjerao.fuj.
raduje me jedna istina, iz k.p. doma vraticu se ja, ali hakija nikad nece sa bara jer, SA BARA SE NIKO NE VRACA!
zasto bi postojao zivot poslije smrti? za koji kuac onda umiremo???
Da li će se ovo prikazivati na ovom BBC-u sa Eloba, znal\' ko?
1. klepice lovu BBC zbog reklama u terminu emitovanja ovog prizora 2. klepice lovu clanovi porodice koji budu plakali pored postelje (ne kazem da im nije zao, ali eto, svi ce mo na kraju ovako ili slicno zavrsiti)
@objektivan Ne može se dokazati da nešto ne postoji. Stoga ako neko smjelo tvrdi da postoji život nakon smrti onda bi trebao dati i neke solidne dokaze za to.