Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka njima je ipak bolje u Italiji nego kod nas jos da su se vratili sta bi bez skole nista,vazno je da nisu zavrsili tragicno,sto vecina nije vjerovatno!
Sad jos ispadoh i kontradiktorna, nemam pojma gdje se moze nabaviti film, a onda uputim na portal...
Gledala sam ovaj film na BHT i rasplakala sam se. Merima, cak ni ne zna bosanski jezik, samo italijanski, kao sto neko rece i kamen bi zaplakao... A gdje se moze nabaviti nemam pojma, mislim da je dokumentarac napravio Goran Samardzic, imena druge osobe se nazalost ne sjecam... @ Me probaj preko portala www.direktno.ba, mozda ti oni mogu pomoci
Kako i gdje se moze pogledati film,za ljude koji su van BiH?
TO, PUJDO, MAJSTORE!!!
i kamen bi zaplakao...:((((((((
svaka cast, samo naprijed!