Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o kojem propagandnom smecu se radi govori i to da je bivsi kanadski ambasador u iranu, ciji lik tumaci kanadski glumac victor garber, studentima odrzao predavanje, na ryerson univezitetu u torontu, prilikom kojeg je govorio o lazima i insinuacijama u spomenutom "blockbusteru". ‘Argo’ writer has no idea what he's talking about: Ex-Canada envoy http://www.presstv.ir/detail/2013/02/17/289403/excanada-envoy-argo-got-it-all-wrong/ istina uvijek izadje na vidjelo!
"motion picture" nije filmska slika. nije ni filmska fotografija. Motion znaci pokret a picture slika/forotgrafija. Znaci, ovo bi bilo "pokretna slika", ili kako se popularno u narodu zadnjih 100 godina kaze - FILM ! Novinari bi nekad, umjesto google translate trebali ukljuciti i mozak. barem djelimicno... Novinaru dragi,procitaj jos jednom naslov i reci da nije ...smijesan?!?...
ne kaže se filmska slika, nego filmska fotografija
čivutsko proseravanje na kvadrat.
"Imperijalistička propaganda, BLJAK! I onda kritikuju nešto socijalizam i komunizam za isto...MARŠ!!! " Niko ne kritikuje socijalizam i komunizam. Umrli su sa YU i SSSR.
"Slažem se sa svojim sunarodnjakom majmunom. Film je prosjek, a nagrade dobija samo zato sto su u njemu Ameri heroji. " Ja gluposti. Iranci napali USA ambasadu i uzeli 50 talaca. Sest Amera su uspjeli pobjeci u Kanadsku ambasadu i biti spaseni. I sad po tebi Iranci su "heroji". E bas si majmun.
*vezi
obicna americka propaganda, treba nekako pridobiti narod za rat protiv irana, a kako drugacije nego preko holivuda, kako je uradjeno i sa percepcijom amerikanaca u veci cjelokupnog islamskog svijeta
argo......GO F..K YOURSELF )
A kod nas se ne udostoje prikazati ovaj film u kinu pored svog silnog smeca koje trpaju na ekrane... zalosno
Imperijalistička propaganda, BLJAK! I onda kritikuju nešto socijalizam i komunizam za isto...MARŠ!!!
Slažem se sa svojim sunarodnjakom majmunom. Film je prosjek, a nagrade dobija samo zato sto su u njemu Ameri heroji.
gledao sam film prosjek radi se o amerckim herojima pa grabi sve nagrade