Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ospba koka ke napravila takvo nesto jer je stvarno nepodnosljiv mislim da bi mu dobrodosla operacij usta.............
ko je ovaj? fuj
\"Studirao je informatologiju i fonetiku\" to kofol profesor doktor kompjuterizacije ??!!
zna li ko šta bi sa grupom??? ko je izbrisa, a baš je bila moćna!!!
nije ovdje bit to jel on peder ili nije...iskreno nemam nista protiv homoseksualaca...i ja sam clan ove grupe i ne volim ga jer se nesto digo ko on zna nesto o modi, a nema blage veze s zivotom a kamoli sa modom, a jos vece veze nema sa vodjenjem, kakav on i voditelj...uostalom svi voditelji na obn televiziji su promasaj..okupili su definitivno najgore voditelje u bosni i hercegovini, samo im fali jos ovih par sa pink tv... davno sam prestala gledati obn televiziju...njihova publika su djeca izmedju 10 i 15 godina koji one njihove smijarije od emisija smatraju zabavnima, al cim predju 15 shvate koliko su bili glupi...pozdrav emeriku i savjet, pocni bolan da se bavis necim drugim, televizija a pogotovo moda to nije bolan za tebel..ti prvi trebas da poradis na svome stajlingu(kako bi ti rekao)!!
naj više ga mrzim \"MRZITELJ\"
ne serite vijest je extra .. nikad nisam imao zelje za profilom na facebook-u ali sad cu ga definitivno napraviti i uclaniti se u ovu grupu hahahaha
hahahahahahha vec se uvecalo za 600membera ... : D trenutna brojka mrzitelja su: 4,106 members!!!
jooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjj treba tebe ubiti...ubiti.....tehnoloski visak si na planeti majmune :(
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs109.snc1/4806_1186465340343_1189571361_552467_8018779_n.jpg
Mati mu stavljala kolut sudjuke oko vrata da se cuko sa njim igara...
Ala je napucio usnice ! Ali nesto razmisljam...Svako ima pravo da se bori za \'\' votazi\'\'na svoj nacin ! To je njegov ! Neka je ziv i zdrav i siroko mu polje ! Neko kopa kukuruz, a neko prodaje...hm,\'\'stajlinge\'\' , a neko opet dzepari po busevima i trolama ! Tako je tooo...Ili mi se cini ?
ma narodu nemoze niko ugoditi...
Imam ideju,trebali bi raditi maice s njegovom facom s natpisom KOD USRANE FACE NE POMAZE NI NAJBOLJI STYLING:))))))))
Mrziti nekoga, i pozivati druge na mrznju samo zato sto mu taj neko nije simpatican je teski idiotizam.Maloumlje.