Nova grupa
0

3.500 mrzitelja Emerika Gudelja na Facebooku

Sarajevo-x.com
Na popularnom web sajtu za društveno povezivanje Facebook pokrenuta je grupa "Klub mrzitelja Emerika Gudelja", modnog policajca koji ocjenjuje modni stil poznatih i manje poznatih ličnosti u našoj zemlji.

Hate-Club Emerik Gudelj u čijem opisu stoji da je pomenuti modni stilista 'antipatičan i nezanimljiv' broji nevjerovatnih tri i pol hiljade članova.

Komentari da se pod hitno treba zabraniti njegovo pojavljivanje na televizijskim ekranima govore o tome kako Gudelj rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

"Što je najgore, stalno je na TV-u, da sam na njegovom mjestu, ne bih iz kuće izlazio...", napisao je jedan član grupe, koja svakim danom okuplja sve više istomišljenika.

Fashion Cop Emerik Gudelj modni je poznavalac publici poznat po učestvovanju u brojnim show programima na televiziji OBN. Studirao je informatologiju i fonetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a okušao se i u poslu radijskog i televizijskog voditelja.

Trenutno ga gledamo u ulozi jednog od voditelja i člana žirija showa "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš", modnog takmičenja u kojem se mladim i lijepim djevojkama pruža prilika da postanu profesionalni modeli.

“Moda je za mene i posao i hobi, odnosno svijet estetike je ono što me u potpunosti ispunjava”, ističe Emerik, koji nije htio komentirati okupljanjenje njegovih 'mrzitelja' na Facebooku.