Smrt pjevačice i manekena
0
Filip ubio Kseniju pa sebe, Srbija užasnuta
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Filip je Petrov brat,a ne rodjak !!
Ti dobro znaš kakve bljuvotine pišeš ovdje tako da pazi da stvarno pred sudom ne završiš.
Brisete sve komentare koji ukazuju na cinjenicu da uopste ne vodite racuna o pravopisnim greskama kao ni ispravnosti informacija koje postavljate a ove \"komentatore\" koji konstantno pisu gadosti svake vrste, na ovakve vijesti, njih se ne brise??? Odvratni ste zaista, a uz ste i kompleksasi... Ocito :)
Ovako za ovaj Portal Sarajevo-X kao prvo,vi niste normalni,drugo samo sirite mrznju sa dopustanjem ovih kometara,trece Mislite da ste IZNAD ZAKONA,eee momci vi koji dopustate ovakve komentare vidjamo se uskoro \"pred sudom\"
jedem govna
Steta sto ovako mladi zivoti su ugaseni U razloge ovog cina ne zelim i necu ulaziti RIP Filip i Ksenija Petre drzi se,tvoji navijacu su uz tebe :(((
dobro je Seva reko na Nocnoj Mori prosle subote: \"\"ve zene su prostitutke\"
hocu da sam u centru paznjeeeeeeeeeee blablablaaaaaaaaaaaaa recite mi da sam superrrrrrrrrr recite mi da sam cooolllllllllllllllllll recite mi da sam extraaaaaaa njaaaa
... jedan STRASAN emotivac... :)
nemojte po mamama ljudi, znate li vi sta je tetki na ovom svijetu?? :)
Pokojni Toza je bio veliki čovek.
Osjećam se dobro,jer je tvoja rutava keva upravo obavila felacio na mom penisu od 23 cm.Istreso sam joj se usta pa sam joj onda natrpo svoje gaće u njih.A kako se ti sad osjećaš majmune?!Tebi je svejedno jer si navikao na trpanje u tvoju kevu.
A KAKO ZNATE DA ONA NIJE UBILA NJEGA PA SEBE???? ili SEBE PA NJEGA?? :))
a sta rade ova dvojica na slici??? traze mjesto gdje ce SRAT\'? hahahaha
Trebala je sutra odrzati koncert u Skopju,mi koji smo kupili ulaznice mozemol dobit svoj novac nazad?