Smrt pjevačice i manekena
0

Filip ubio Kseniju pa sebe, Srbija užasnuta

Sarajevo-x.com
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
Poznata srbijanska pjevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, momak Filip Kapisoda pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Nikšičkoj ulici u beogradskom naselju Voždovac. Kako prenosi Press prvi policijski nalazi pokazuju da je Kapisoda prvo ubio Kseniju hicem u glavu, a zatim pucao sebi u usta. Motiv je najvjerovatnije bila ljubomora.

Kako se nezvanično saznaje, Pajčinova je pokušala da pobjegne, ali je Kapisoda uspio da je stigne i upuca u glavu ispred ulaznih vrata stana na drugom spratu, u kojem je pjevačica stanovala sa majkom.

Prema nezvaničnim informacijama, Ksenija je na tjemenu imala dvije povrede, najverovatnije od udaraca.

"Ksenijino tijelo je nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj", naveo je neimenovani izvor za srbijanski Blic.

Beživotna tijela srbijanske pjevačice Pajčin i crnogorskog manekena Kapisode pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ona je navodno oko 19 sati ušla u njihov stan i zatekla stravični prizor.

Izbezumljena majka izletila je na prozor i počela da vrišti.

"Zašto to da se desi mom djetetu? Kćerka mi je mrtva", vikala je majka, prenose srbijanski mediji.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i ekipa hitne pomoći, koja je nažalost mogla samo da konstatuje da su Pajčinova i Kapisoda mrtvi.

Kako nezvanično saznaje Press svađa između Ksenije i Filipa je počela još u nedjelju nakon što je pevačica snimila emisiju na TV Pink pod nazivom "Ništa za sakriti".

"U toj emisiji poznata ličnost treba da provede izvjesno vrijeme sa jednim obožavateljem. Poslije snimanja emisije Filip je pobjesnio od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata. Potukli su se, a komšije su zvale policiju. Nakon što su policajci uspjeli da ih razdvoje, njih dvoje su naglasili da nemaju šta oni da se mješaju i da će sve sami raspraviti", naveo je izvor blizak istrazi.

Srbijanski mediji navode i to kako su se Pajčinova i Kapisoda često svađali u posljednje vrijeme. Ljubavna veza ovog para često je punila naslovnice srbijanskih novina s obzirom da su se često rastajali i javno mirili. Upoznali su se 2007. na Cetinju, ali su vezu započeli naredne godine. Pjevačica je često isticala kako je njena veza sa manekenom deset godina mlađim od nje sudbinska.

  • Pjevačica Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. u Beogradu. Karijeru je započela kao igračica u diskotekama, a postala je poznata kao članica grupe "Dak“. Sa hitom "Dačo volim te“, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom, a Ksenija je skrenula pažnju na sebe. Nakon toga pjevačica je snimila dva solo albuma, a vodila je i plesnu školu u Beogradu. Jedno razdoblje svoga života provela je u Grčkoj.

  • Filip Kapisoda je crnogorski maneken rođen je 3. aprila 1987. godine na Cetinju. Rođak je poznatog crnogorskog rukometaša Petra Kapisode. U prošlosti se i sam bavio rukometom, kojim se kasnije bavio samo rekreativno. Veliku popularnost je stekao nakon učešća u prošlogodišnjem srbijanskom showu "Veliki brat".