Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla bi i nas pocastit ovakvim plesom adrijana kurtisaj
jest mi muka od zenskih poput @hgh,kao ti si cool pa ces pohvalit ovu silikonosu ehehe pokusavas sakrit komplekse :))) mora da joj zavidis sto ih je sebi ova izgorjela plavka mogla priustiti:))))
Realno ona crnokosa sto se prosli put skidala je bila i bolja treba, i bolje je plesala i bolji su šou imali... Ovo dvoje čisti imitatori vv :D
al se nafata ovaj frajer.... uuuuu jbte
gdje se u ovom nastupu moze vidjeti ples? :S
sta onome znaci \"no, no\", valjda neki komenator se cuje, i prosli klip kad se ona skidala isto govori.. fkt postaje naporan :)
da joj ga je jos uv.alio na sceni , to bi bilo za 10 poena,,ovako, samo 9 ka.... slabo, jesu ovo si.se ili nekakav kostim, sta je ovo ????
ovo su s namjerom uradili, ko bi gledao ples pored ovakve zenske :O i ja sam kao djevojka u nju buljila, a kako bi tek muskarci.. @shemsa ne rise mala
fuj jes odvratna
Dobraaaa ovaaaaa !!!