promo
183

Doček Nove godine: Provedite najuzbudljiviju noć u jednom od hotela Europe Grupacije

Nagradite sebe za uspješnu godinu koja je prošla i dozvolite da Europe Group bude mjesto početka još bolje i uspješnije nove 2023. godine.

Doček Nove Godine u Hotelu Europe 5* sa mega zvijezdama Duškom Kulišem & Igorom Vukojevićem! Uživajte u sarajevskoj zimskoj idili i u vrhunskoj usluzi našeg Hotela Europe 5*!

Smještena u samom srcu grada Sarajeva, samo par koraka od turističkog starog gradskog jezgra, ova austrougarska građevina plijeni pažnju samim svojim raskošnim izgledom. U sklopu Hotela Europe možete uživati u opuštajućem wellness centru koji u ponudi ima bazen, teretanu, saunu, tursko kupatilu, te divan prostor za masaže. Iskoristite vaš zimski odmor u tradicionalnom hotelu Europe!

Uz poznatu "Bečku kafanu", slastičarnu "Mozart", te restoran sa vrhunskim domaćim i internacionalnim kulinarskim specijalitetima, hotel Europe će okrijepiti Vaš duh i učiniti Vaš boravak u Sarajevu jedinstvenim doživljajem kojeg ćete se uvijek sjećati sa lijepim uspomenama.

Ove godine su se posebno potrudili da gostima obezbijede najbolji provod za najluđu noć u godini!

U Bečkoj Kafani Hotela Europe 5* zabavljati će vas legendarni Duško Kuliš, sa svojim bendom, te gostom iznenađenja! U cijenu karte uključena je gala večera, po cijeni 200KM po osobi.

U restoranu Hotela Europe 5* zabavljati će vas Igor Vukojević, sa svojim bendom, te gostom iznenađenja! U cijenu karte uključena je i gala večera, sve po cijeni 120KM po osobi.

Kontakt: +387 33 580 400, [email protected].

Doček Nove Godine u Hotelu Holiday sa Nihadom Alibegovićem. Uživajte u sarajevskoj zimskoj idili i u vrhunskoj usluzi našeg olimpijskog Hotela Holiday4*!

U Novu 2023. godinu, uđite optimistično, sa lijepim mislima i u predivnom ambijentu hotela Holiday. Kako ste navikli, i ovoga puta priređujemo nezaboravan doček, uz gala večeru i veselu atmosferu, koju upotpunjuje bh. mega zvijezda Nihad Alibegović!

Hotel Holiday je projektirao proslavljeni bosanski arhitekt Ivan Štraus, te je isti otvoren za Zimske olimpijske igre Sarajevo 1984. godine i od tada je, kao svjedok novije historije Bosne i Hercegovine, postao nezaobilazno mjesto za poslovne putnike i turiste.

Prostoran i komforan, modernog enterijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 ugodno opremljenih smještajnih jedinica. Hotel Holiday će oduševiti goste svojom tradicionalnom elegancijom, vrhunskom uslugom i sadržajima.

Hotel Holiday broji 12 konferencijiskih sala, dva restorana i bara (Caffe INN i Nacionalni Restoran), wellness centar za teretanom, pilates sobom, bazenom, te saunama, veliki parking, te baštu i vanjsko igralište. Pored toga, Hotel Holiday gostima nudi niz raznovrsnih sadržaja kao što su: frizerski salon, kozmetički salon, solarijum, rent-a-car, razne butike, banku, a nedavno je otvoreno i Cineplexx kino, te supermarket Crvena Jabuka.

U našem poznatom, olimpijskom Hotelu Holiday 4* zabavljati će vas regionalna mega zvijezda Nihad Alibegović, sa svojim bendom, te gostom iznenađenja. Uz kartu je uključena i gala večera, po cijeni 150KM po osobi.

Kontakt: +387 33 280 200, [email protected].