Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tužne dječije sudbine...i još žalosniji komentari...
Kako tuzno,ako nisu zrtve raznoraznih zlostavljaca onda su zrtve ideologija svojih roditelja ili sistema u kojima zive.
Odobravamo šta je uradio njen brat a ovo krme sa ljudskim likom što živi u naselju fundamentalističke jevrejske krmadi na palestinskom tlu takođe ne odobravamo
slike iz bosne i hercegovine za 10 godina
valjda je djecja a ne djecija.....
Meni samo nije jasno, kako vas nije stid takve komentare ostavljati. \" Vidi izraelca, vidi one iz palestine\", to su djeca koja jos uvijek ni ne znaju sta se desava nit su kriva za sta. Svi znate govoriti kad se radi o muslimanima kako nisu svi teroristi, kad se radi o srbima kako ih ne treba sve gledati kao zlocince, zavisno za koju stranu navijate tako se ogradjujete, a ovdje ste nasli pljuvati po djeci. Kad i kako cemo mi igdje naprijed s ovakvim pomucenim glavama i nacionalistima zatucanim?
PPPPPPPFFFFFF ruzni chifut!!!!!
TRT- trebali su tebe silovati i k.... sa 12 god, pa bi ti drugacije pricao. Vidi se da nemas dvije u glavi kako treba.
Kako žalosno,Kakva budućnost čeka te siročiće??Stvarno,kada vidiš tako nešto,onda trebamo biti zahvalni na onome što imamo,Mada su to samo pojedinci,takvih slučajeva ima jako,jako puno.Danas nema srednjeg staleža,samo bogati i siromašni.Žalosno.
Sasvim sam siguran da u BiH nema toliko bolesnika i masturbanata koliko ih je na komentarima klixa, jer da je tako bilo bi Bosni i kuku i lele.
Koliko tuznih sudbina... Sto je najgore, kada vidim ovu malu Palestinku i poster iza nje, shvatim da je sada umjesto jednog, na mjesto brata koji se raznio bombom da bi uzeo 23 zivota Zidovima, sada jedanaest potencijalnih gorih od brata. Nisu mi jasni roditelji koji u izbjeglickom centru gdje su i sami izdrzavani prave jos djece i odgajaju ih u tom siromastvu okruzene nasiljem i sa mrznjom na srcu. Zar je ta mrznja prema Zidovima jaca od ljubavi za svoju djecu koju, sudeci po posteru iza curice, odgajaju tako da se posvete osveti brata? Bolesno....:-( Sto je najgore vidim slicnu mrznju i na ovim komentarima i prizivanje nacizma od strane bosanskih muslimana! Kako im mogu biti blizi Palestinci od komsija i susjeda, nikako mi to nije jasno... i kako misle imati normalan suzivot uz takvo ispoljavanje mrznje? Ima li iko normalan medju vama da osudi velicanje nacizma i spreman je da zivi normalno sa druga dva naroda ili su ovi komentari odraz stvarnog raspolozenja vecine?
@jet seterka: nećeš ih sa sobom u grob ponijet, ne boj se!
Mala će ubrzo postati mama, a tada su mame spremne da doje svoje bebe. A ti si moronu po svemu sudeći podojio tatu...
osim po genocidnosti Jevreji se ističu i po ljepoti...Tzvika-eraš sa 4. slike sigurno će kad odraste postati izraelski pilot koji će raketirati palestinsku djecu u Gazi
Znate li vi šta je rodno osjetljivi jezik? Učenica, veterinarka, pedijatkrinja... DAJTE SE OBRAZUJTE MALO!
@karabaja, @trt Ped0filcine pokvarene! Ocekujte da vam policija zakuca na vrata. Ne zaboravite da se uz svaki komentar registruje vasa IP adresa na serveru, a provajder na nalog moze dati tacnu adresu sa koje je sporni komentar napisan. Nemojte kasnije kukati da niste bili upozoreni!
Zadnja mi je Naj Jača !