Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozeci kroz Zimbambve Senad kacigom udari vrabca .Dobra duša kakav je, odnese ga onako onesvjestenog kući, stavi ga u kavez, a pokraj njega hljeb i vodu. Drugo jutro vrabac se probudi i počne razmišljati: - Rešetke, hljeb, voda... u yebote, ubio sam Senada!
neka te sreca prati zivot je kratak zato uzivaj u svemu st volis
Da mi je znat gdje je mu je zena. Kako moze ostaviti zenu i malo dijetee.
KRENUO SAM I JA DODJOH DO SEMIZOVCA, UHVATIH SE ZA DZEP KAD ONO PETAKA... SVRATIM DO PEKARE PO BUREK I JOGURT I KUCI
Čovjek uživa u životu i neka , ako ima priliku,a nije da sjedi iza monitora i lupa kojekakve komentare
Karabaja,.
frajer ima para, može mu se
Zar nije Bosnjak? Ono, tvoja vjera je islam, jezik bosanski, nacionalnost Bosnjak? Zar se ne sjecate malog brOte i ljutitog pogleda na naziv Bosanac?
Zasto nisu BiH tablice na motoru, ili je ovo rentan motor negdje vani? Ako je C. Ronaldo bosanac zato sto nas je dva puta izbacio u barazu onda je i ovaj isto
Glupson glupavi,sto si nepismen???Zar ne citas da covjek zivi u njemackoj....zasto bi trebo da ima BIH table???E moja konjino iskompleksirana...nisi ni procito clanak ni ti covjeka poznajes a dajes svoje komentare....ovaj tvoj komentar sadasnji je najbolji primjer kakvih sve snobova i medjeda ima na ovom klixu....pljuj,pljuj,pljuj,siptar,ovo,ono,rominsa kosova itd itd....jednostavno ne znate sta ce te od muke sto neko zna da zivi i uziva.....a vama se ne da ni jedan sat u zivotu da imate taj osjecaj.....fuj bagro
obilazi svijet a ne zna gdje su kacuni
jel kisla glooova?
Putujem svijetom, al Bosne nema, ni boljih ljudi ni ljepsih zena, kaze jedna pjesma... A ja kazem, al u kurcu.
lahko je meni za tebe
boli ga tuki ni brige ni pameti