Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako slatko 😍😍😍😍😍😍😍💓
@Miniii nisam probo, ali janjetina je bolja sigurno
Svaka čast! Konačno neka lijepa vijest!
Svaka čast Adise!!!
Haha kako slatko :)
moćna fotka
Đe si sokole, prijatelju stari.
divno! svaka čast!
Vec sada malac ima kljuninu. U sta ce izrasti, boga pitaj ...
Koji laf odstranio muzjaka zbario zenku i dobio sina.
Super je ovo. Doduše nisam shvatio zašto umjetna oplodnja i inkubiranje ako je već bio mužjak dostupan. I hoće li majka sad prihvatiti to ptiče da ga odgaja i hrani s obzirom da se izleglo odvojeno od nje?
Prelijepo
Respect
Hvala Adise, i samo tako nastavi!
Hvala ti Boze pa neko iskorak i u nauci napravi a jos BiH ? Dosta vise lupanja cigli, kokosovih oraha i ljepljenja kasika po celu ! Dosta vise cajki i jurlikanja po nekim zvjezda mozes biti ti !
@Kattana Ovo i nije nekakva nauka, a jos manje iskorak u nauci, jer se ovo primjenjuje u drugim zemljama, godinama ranije, pa i u okolnim. Ali svakako je bolje od Jale i Bube, nargile, Zvjezdi Granda.....
SOKOLOVI SIVI ZAPOVJEDNIK MARKO SKEJO LEGENDA ŠTO ŽIVI