Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pornici su besplatni za SVE, samo na XPORNIC.COM
Ankete i studije su jedno, a zivot i praksa drugo... Uvijek sam bio misljenja da su zenski proizvodi ne samo pristupacniji po pitanju cijene, vec je i izbor artikala za zene kud_i_kamo obimniji. I neka je tako - s pravom, rekao bih. Al' hajd' da pretpostavimo da ja platim manje, tj. ustedim 8% na odjeci, 13% na proizvodima za licnu higijenu, da sam bolje placen na poslu... Tu "ustedu" cu na kraju opet dati zenama: bilo u vidu poklona za 8. mart ili sl., u restoranu, na striptizu, ili dalje..
Janisamodavleeee
@apscinencija I z pickovca okle i ti . A sto s tice ovije carapa ni lopovi ih vis u pljacku ne nose sad imaju one fatome ke ,to
...zato muškiću utrapiš audija. ko nov, koža, klima, struja, tač skrin, vazdan pun softvera, tzv "ribolovac". prešo svega 120.000.
baš tako, i onda se još hvali sa tim semećem.
Zato što su žene glupe pa im mogu prodavat na taj način.
Nisu glupe Allah ti se smilovao, nego dobroo izmanipulisane iluzijom moderne zene, slobodne zene, kako je slobodna? Ako robuje odjeci, snimki, ovom, onom, od nje se ocekuje jel i da radi, a i da bude dobra majka i puna strpljenja, pa nije bas to lako. A gdje je sexualizacija zene, idealno tjelo kao, kompleksi od strane medija, trendovi, ovo, ono, 'vako,' nako. A najbitnija joj je uloga majke, jer porodica, a pogotovo zena je core drustva, ako u kuci ne valja nesta, nece valjati ni na poslu, drustvu itd. A cemu to strjemi moderna zena? Koji su joj ciljevi?
I prema njima se najljepse treba odnositi, prema majci pogotovo, ja prvi tako mi Allaha ne pazim kako treba svoju majku, a sta smo joj mi znacili, jos u stomaku dok smo bili, a zamisli tokom poroda. Da mi se Allah smiluje i olaksa nasim majkama te ih uputi na Pravi put.