Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh.. Status veze: "Complicated.. way complicated..."
Status: Multi-tasking
Ženska naivnost je vječna glupost, ili obrnuto.
Ovaj moj meni kaze "ti si tipicna bosanka", kako nece on da sve samnom,necu disati s tobom. Nego eto posto radi u EU, da ima i tamo s kim "disati" a da nije TIPICNA BOSANKA. A zapravo je on TIPICNO MUSKO.
Moja bivsa slucajno na FB saznala da nemam love, dugo sam sakrivao i dolazio firminim autom po nju. U direktorovoj vikendici spavali kad su bili na godisnjem itd. Hebiga rodbina me na kraju otkucala...Sve sto je lijepo kratko traje...Iduci put nemam FB...
dobar je ,trudio se. Ja dodam neku na Fb i samo zbog tog nakon par dana sto se sazna mi moja voljena zadaje glavobolje samo takve a kamoli uraditi sta vise :)))
Za sve je kriv tag.
e jbg endrju zasra ti i šefa i stanicu , ali ono baš kvalitetno ..... ali eto , opet ova druga osta uz tebe ..... to mora da je ljubav :)
Đe se klikne, da i ja odem na taj fezbuki? Došo mi komšija Senad, pa da kliknemo kake erotike dok nema žena...
Kretenko.
fuj...
Pa sta normalno
Iz keca u dvicu.