lifestyle
39

Žena na Facebooku slučajno otkrila da njen muž ima i drugu porodicu

Klix.ba
Andrew O'Clee uhapšen je u septembru 2014. godine zbog bigamije. Nakon što se izjasnio krivim, O'Clee je jučer dobio kaznu od osam mjeseci zatvora, a isto toliko će provesti i pod policijskim nadzorom kad izađe iz zatvora.

Kako piše DailyMail, O'Clee je svoju prvu ženu Michelle Agbulos oženio 2008. godine. Tri godine kasnije, upoznao je ženu po imenu Phillippa Campbell s kojom je stupio u vezu. U to vrijeme je sa svojom prvom suprugom pokušavao dobiti dijete.

DailyMail piše kako je muškarac pokušao da prikrije tragove nevjere tako što je svojoj prvoj ženi rekao kako je nedužna žrtva prevare zbog koje je stavljen u program zaštite svjedoka i mora provoditi dosta vremena u sigurnoj kući.

Kad je njegova prva supruga ostala u drugom stanju, O'Clee se na porodu pojavio sa zakašnjenjem i supruzi rekao kako hitno mora napustiti bolnicu jer ga policija čeka vani. I ona mu je povjerovala.

The Chichester Observer javlja kako je O'Clee oženio Phillippu Campbell 2013. godine, nakon što joj je rekao da se razveo od svoje prve supruge, što nije bila istina.

Krivotvorio je dokument iz crkve u kojem stoji da ga je Michelle varala. Njegova majka i brat prisustvovali su njegovom drugom vjenčanju misleći kako je O'Clee stvarno zakonski razveden.

Kad su Phillippa Campbell i O'Clee tagovani na Ice Bucket Challengeu na Facebooku, njegova prva supruga je na profilu Phillippine rodbine slučajno naišla i na fotografije sa njegovog drugog vjenčanja i poslala ih policiji.

"Kad pogledam unazad, kao što radim svake minute, svakog dana, nisam imala nijedan razlog da ne vjerujem Andrewu. Govorio mi je da mora biti u sigurnoj kući zbog svoje sigurnosti. Tamo je išao svaku noć i ja nisam smjela znati za lokaciju. Rekao mi je da to nikome ne smijem reći, ni porodici ni mojim prijateljima,.Postala sam paranoična i uplašena za vlastitu sigurnost. Mislila sam da je moj život ugrožen. Sad se osjećam tako glupom i naivnom jer nisam pretpostavila da nešto nije uredu", ispričala je njegova prva supruga Michelle Agbulos.

Njegova druga supruga, Phillippa Campbell, ipak je odlučila ostati s ovim muškarcem bez obzira na čitavu zbrku.