Model življenja iz budućnosti
0
Zelena barka plutajući dom za 10.000 ljudi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvit ce se takva tehnologija koja ce umanjiti ljude i 10000 ljudi ce zivjati na vrhu igle !!!
I tako su tih 10.000 sretno zivjeli do pojave prvog cunamija...
a čim misle zagrijati vodu da dobiju termalni izvor energije, a da se pri tom ne istopi ta plastika!? :/
Ovo su pripreme za život u svemiru. Jedan ovakav objekat zahtjeva zamjeski pokretač energije (vještačko sunce), svjetlost koja bi bila pokretač života (fotosinteza = kisik = život). Na taj način bi ovaj objekat u suštini sam funkcionisao kao \"mala planeta\". Tu postoji još nekoliko problema koje relativno jednostavno riješit. Ali prije svega ovaj tip objekta treba testirati na planeti zemlji iz razumnih razloga.
Sranje kroz gusto granje
\"Kada sam počeo proučavati Kur\'an, islamske zakone i vjerske zvaničnike shvatio sam da se u islamu mnogo diskutuje o seksu. Poslanik Muhammed je govorio o seksu, a izvori govore da je detaljno odgovarao na pitanja kako muškaraca tako i žena na tu temu\", rekao je Akhtar.
Sto bi rekao onaj mali Dabar iz Ice Age: \"Dovraga\"...;)
Dzeko kupuje prvi apartman, komsinica mu je Paris Hilton!
Eh sta bi mi bez narkomana...
uskoro ce se doci do supstance u formi tablete, kojom cete moci povecati svoj IQ sa 20 na barem 90 -- kontraindikacija: izrazeno gubljenje smisla za glupost
ovo je arjitektonski novo i lijepo atraktivno , ima li vec glupih istocnjaka da naruce jedno 15-20 ovih od zlata da imaju