Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedam dana kasnije clanak sa istim uljima: Saznajte koja ulja nije bas najzdravije koristiti (foto+video+sise)
Ubleharuu
"Ukoliko želite paziti na svoje zdravlje i prehranu onda svakako trebate obratiti pažnju i na ulje koje koristite za kuhanje." Na ulju se prži, kuha se na vodi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ulje od kanabisa, moj izbor i topla preporuka..
zapravo to ulje i jeste najzdravije...samo se ne moze kuhati sa njim :)
Boze mr sacuvaj. Cuj ulje od avokada, kokosa, badema, grozdzica..... Pa ovi nisu normalni. Ama najobicnije ulje/zejtin na kojem przimo stotinama godina. Maslo, maslinovo ulje, puter, najzdravije masnoce. A i normalno suncokretovo, sojino ulje nista im ne fali.
Smrdi portal na VLAHADURIJU
Sta je Ghee.?? 🤔 jel to onaj Biljni Mrs od Zvijezde u kantici od 2kg.??
Maslo.
Po Islamu je maslinovo ulje :)
Pa dobro, koje je najbolje onda?
maslinovo?
Kako Kiks uzeti za ozbiljno kada napišu sve najbolje o ulje od sjemenki groždja a onda kažu da nije dobro za zdravlje i da se ne može prepotučiti.
Koristim samo ekstradjevičansko motorno ulje SAE 90 ...30-40 ima nisku tačku dimljenja ....
Zasto tolika briga za zdravljem tijela a tako mala briga za zdravljem uma i duse? Na sta ce ti zdravlje i dug zivot ako zdravu dusu nemas? Dugo da zivis i dugo zlo drugima da cinis i vlastitu dusu dugo da prljas i mnoge grijehe da pocinis? Zar u tome slucaju poganinu nije bolje rano umrijeti nego li dugo zivjeti?
nista te prerađevine koristim samo 100% prirodne lubrikante hahaha
Savjet kuhara: Za idealno przenje uzme se jedan dio maslaca i jedan dio maslinovog ulja. Ako vam se maslinovo ulje ne svidja zbog ukusa ili mozda zbog cijene , u tom slucaju zamijenite ga sa uljem od uljane repice. Izbjegavati zagrijavanje suncokretovog i kukuruznog ulja.
Najzdravije ulje je ono za koje nemam para. Prirodno-organsko maslinovo ulje.
a ulje od repice????
mislim da je malo kasno za to sad poslije godina uzivanjana przenom
hahaah hoces reci ako sam do sad, sto ne bi i od sad. ;-) hahaha
to nas je i odrzalo u zivotu hahah. sta bi bez ulja koje curi sa pomfrita ili bez umakanja pogace u ulje zaostalo od telecih snicli hahaha. sniclu bacis u ulje umaces hahah @smiling
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
znamo koje je ulje najzdravije... ono koje najmanje kosta