Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene koje piju alkohol, nakon zdrave starosti, imaju sjajne izglede da zavrse u dzehennemu. :)
isto tako i mi muskarci
bull shit
NIJE PROBLEM STO JE OVO DEFACTO REKLAMA ZA ALKOHOL,PROBLEM JE STO SE NA OVAKAV NACIN STIMULISE NEMORAL.KAD ZENE POSTANU PIJANE K.URVE ONDA CE SE KONACNO RASPASTI I POSLJEDNJI BEDEM ZVANI PORODICA. DAKLE,DA REZIMIRAM,OCEVI CUGAJU,DJECA SE DROGIRAJU I JOS DA MAJKE POCNU DA SE OPIJAJU I DA SVI LIJEPO ODEMO U 333 PI:CKE MA.TERINE!!!
e ljudi svakakih budala na ovom svjetu
I ja mislim da bi se bosnjaci trebali vratiti pravoj vjeri bogumilstvu dobrih bosnjana. Ne ide brate ovo sa vehabijama a i cijeli svijet mrzi muslimane i da se ne lazemo jesu zaostali. Ko je vidio malo svijeta i sreo se sa Turcima i Arapima a de ne pominjem one iz Indonezije zna o cemu pricam. nije to za Bosnu i Bosnjake. Popit koju jeste dobor za zdravlje a sto to islam ne zna cijeniti to samo govori o zaostalosti. Treba biti u staroj vjeri koja nije ni srpska ni hrvatska nego bogumisltvo i dobri bosnjani bosne ponosne.
NABIO TE FRA JOZO I TEBE I TATU TI NA ONU STVAR
hanifa,nalij nam po jednu!
JUPIIIII!!! A VI MI SE SMIJETE..CCC..
istina...i jbt ce se kad i gdje stignu..ima nade za akrepe...mozda i samir kaplan umoci sta
haj se ti zaustavi na jednoj...
JASAMSEPOSRONAIZLAM
nije valjda da je moras napiti da bi ga stavio...
ce napisat \"zene koje piju razne antidepresive duze zive\"
JEL VAS STID BOGA ZA OVAKAV POST
nemoj meni drug, nisam ti ja od takvih... ma dobro bolan kako hoces, necemo se sad ubjedjivati. tebi tvoje, meni moje i zdravo. Ti zivi dugo, na svoj nacin, a ja necu, eto.
Drug, od soka ćeš prije dobiti dijabetes nego dugovječnost, pitaj doktora, a ne hodžu.