Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje lijekovi neuroleptici, kao primjerice haldol (haloperidol) koji je veoma jeftin i mnogo efikasan lijek za liječenje mnogih vrsta psihoza.
...original vas prati :)
...mene dečko opere na ruke k'o nana donji veš na rijeci...
Od ova dva commi-ja, ovaj što spominje nekakve aktivnosti u mraku mi djeluje autentičniji.
Trebali su ovo ispitivanje izvrsiti na nama na 24%. Sve psihotik do psihotika, bar sudeci po komentarima. Sreca je da uzimaju lijekove, inace bi crna hronika bila jos "sarenija" nego sto vec jeste.
...ja volim da me buši u mraku, da me iznenadi u svome poslu..
Dakle objasnili su kada psihotične osobe postaju nasilne. Potrebna je deluzija plus ljutnja. Ako vam se ne javlja ova kombinacija, a skloni ste nasilju, nemate razloga za brigu. Sa vama je sve u redu.
kako sexate? Sex prije braka? Znam da si ti religiozna i ne voliš samo muslimane pa zato pitam
ja patim kad više puta istoj osobi nešto "tvrdim" da je bolje da uradi, on svaki put ignoriše a kasnije se uspostavi da sam upravu.. Hajde jednom, dvaput, ali svaki put.. %$$%/#(%)(&OI(/=)
... mene moj dečko nekad udari kad je ono baš nervozan, ali meni to ne smeta jer ga puno volim i uvjek se poslije toga sexamo, mmmm...
Zbog ---Velike Srbije..
Naučnici su istražili su"" tako pocinje...