Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priroda daje dovoljno da zadovolji svaku ljudsku potrebu ali ne i svaku ljudsku pohlepu.
A sto se tice ljeta jedini razlog sto je dobro provesti vani je zbog vitamina d koji tijelo upija iz suncevih zraka !
Djikani su vecinom po sumama kao npr romanija itd ...
Prenose gluposti zapadnog Sotone. Ne boravi se u prirodi da se 'reducira' stres ili zdravlja radi ili da bi se sutradan jos 'bolje' i vise radilo, kako to najcesce objasnjava i opravdava zapadni Sotona, nego da se odvojis od Sotone i u samoci dusu da preispitas i procistis i sebe samoga da spoznas i Bogu da se priblizis i mozda cak bolji i Bogu ugodniji covjek da postanes.
Pa zato što iz nekog misterioznog razloga svi smatraju da nije zima taj najbolji period, a ko pleše po kiši u proljeće i jesen može da se prehladi ! Glede zelenih površina, radi zelen boje su bar u Sarajevu sve pretvorene u džamije, da bespolen svijet ne piša po njima a i ALahu mrski psi !
@Dr.Baltazar Dobro ima tu malo i stilskih figura a naročito satire. Dakle idiotski je naslov, normalno je da ljeto najbolji period. Dalje treba pažnju usmjeriti na krađu zelenih površina , koje se pretvaraju u džamije, a kad ih je nestalo u cunamiju graditeljskog zanosa nasrće se igrališta, pa kad se ona pretvore u stanove onda će trebat i dječija igrališta i eto ti grada !!
Svo?
jel napolju il u sumi ?
@SasaMatic pa oni su tako napisalji konju
Da te suncanica ubije i prestanes biti sirotilja