Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vjerovatno je najveći faktor teškog ustajanja ujutro nedostatak sna". Covjek svaki dan nauci nesto novo, ko bi to rekao!
Neko jednostavno voli spavati
Naslov i tekst mise veze... No navikli smo na to ovdje na klixu...
Tako sto nećete ni spavati..⏰
pored interneta i 100 TV kanala leći u krevet u 22h i ustati u 7h??? taj sistem je bio prihvatljiv do prije 30 god., danas moraš biti totalni ČUDAK pa da legneš kad je kokoškama vrijeme spavanju
A pa sto niste ranije rekli da treba leci ranije? Da ne procitah ovdje ovako dobar savjet, nikad se sama ne bih sjetila! Hvala, Klixovci, promijenili ste mi zivot ovim clankom! :D
Nadjes poso i eto ga
Nikada to neću shvatiti, zaposle se i promijene se, navike i milion drugih stvari...
Nikada to neću shvatiti, zaposle se i promijene se, navike i milion drugih stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ustanem u 5 30 pa zatim se vratim u krevet do 1030
Nikad, pa ni tad. Bar sto se mene tice, navika za rano budjenje ne postoji :D
mora da si dosta aktivna u nocnim satima pa kasno lijezes :))
Necemo o razlozima xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odlični savjeti! ja ovo sve uvijek i svakom ponavljam, lično ustajem svako jutro u pet do pet, bez budilnika, ponekad i mene počne nervirati, jer u koliko sam sati legla ne igra nikakvu ulogu... ovo ostalo kao npr. vježbe i ne morate raditi ja recimo umje sto toga jedem, dovoljno je da samo pustite svoje tijelo da se samo budi nema veze u koje vrijeme, samo da je uvijek isto... članak je baš super, bilo bi dobro da bar neko ko ga pročita i stvarno isproba recimo jednu sedmcu da se pridržava..
" dovoljno je pustiti tijelo da se samo budi .Nema veze u koje vrijeme ,samo da je uvijek Isto" :))))))))))
ha<ha<hahaha drago mi je da pitaš ;) naravno, u početku s budilnikom. ako je vijeme svki dan isto, tijelo se na kraju budi u to vrijeme i bez budilni<ka: :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ma nek se je*e ja rano ustat necu, hehe
Radnim danima ustajem u 5:30, u kancelariji budem u 6:30 i osjećam se k'o mošnja cijeli dan. Poserem se na rutinu koju bi moje tijelo trebalo da voli.
probaj jednom ustat u 4:30, pa širom otvoriti prozor, duboko udahnuti pa opušteno započeti dan, što ne znači da tih dodatnih sat vremena trebaš koristiti da ispušiš pola kutije cigara, dosađuješ se itd. nego za sve ono za šta obično nemaš vremena kad ustaneš u 5:30
Nisi me shvatila. Ustajem u 5:30 i to je dovoljno da bih obavio sve što mi je potrebno u tom periodu. Ali nije stvar u tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa kud cu ranije,kao da imam nekog posla pa moram raniti ujutro ;)
hahahaha izjava čovjeka koji je u pet i četresšes došo nako lol
izjava covjeka koji je dosao kuci u ta doba ;)
Kako steci naviku ranog ustajanja: 1) lezite ranije!! U ovom klixu sve sami akademici i nobelovci.
Dokazana cinjenica je da kofein nema apsolutno nikakvih efekata na san... koji debili boze dragi...
..."TJELOVJEZBA".... ''bem ti jezik i onoga ko ga takvog forsira !!!!
fizichko ili tjelesno, zavisno odakle klix prepisuje chlanke.
Hvala vam na savjetima, ne znam sta bi bilo sa mnom da ovo ne procitah
Joj , savjeta pa kao da čitam "Veselu svesku" !!! svaka čast na savjetima -:(......:-(