Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace u africi se zivi jako dugo
Znaci ja cu zivjeti 100 godina, i na kraju umrijeti gladan..... Hmmm , pa i nije neki zivot....
Nevjerovatno!!! Nikad ne biste pomislili ali ustvari da biste smrali ne treba da puno jedete!!! Revolucionarno!!!!
i još: http://wikiislam.net/wiki/Adverse_Effects_of_Islamic_Fasting
za \"postaće\": http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=154:ramadan-fasting-a-pure-islamic-deception&catid=79:mirza
Ne obracajte paznju na bosancerosa,samo mu bacite bananu.
Evo ti banana...
@Nina 1981 Jeli to Nina koja se prije neki dan hvali da je do sad 19 muškaraca * zguzilo.* Nina, Nina saznat će tvoj budući ovako ili onako vjeruj, a kome će to biti drago? Podsjećam bila je rasprava na portalu o udruzi XY.
\"Mislite na post\", i to radis 30 dana u godini kakve veze ima koji k*rac. I nemoj forsirat diskusiju o posojanju boga, nemate jakih argumenata. Inace sam Agnostic, al me nervirate.
Ovi fini i dobri vjernici koji vole svakome soliti pamet neka se sjete ovog clanka kad dodje Bajram i period sveopsteg prezderavanja i oblokavanja. Kljuc dugovjecnosti lezi u zdravom razumu i umjerenosti, ne lezi ni u zderanju ni u nekom od navodnog boga propisanom gladovanju. A ovaj Michael Mosley iz clanka je posebna tema, ali necu sad o tome, mrsko mi.
Za mene jesi, commi!
Slatki moj bosanceros! :)
haha kompleksas ba.lij.ski.. ja da sam seljak nebih se stidio. Tebi su izgleda sljegli od nekud pa sad komplekse lijecis.
I ja tebi savjetujem da mjesec dana jedes krmetinu pa da se uvjeris u njenu dobrotu i slast.
seljacino idi sadi krompir ostavi se interneta
\"Postite da bi ste zdravi bili\"
nevjernicima preporucujem da pokusaju da poste mjesec dana,da se uvjere u istinitost medicinskih istrazivanja koja su potvrdjena sirom svijeta,o pozitivnom djelovanju posta na organizam u fizickom smislu..a narocito u duhovnom smislu,jer se postom izgradjuje licnost,izmedju ostalog i u smislu humanosti i saosjecanja da i najbogatiji osjeti kako je nemati i biti gladan i zedan,i da ima meko srce pomoci onom ko nema..zato je Islam najcistija i najuzvisenija vjera,iako i ostale imaju dosta pozitivnog u sebi ali Islam je zadnja,neiskrivljena i jedina ispravna vjera,do sudnjega dana..