Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecinom se javi od stresa i sekiracije, ja bar nasao ioole fino rjesenje od kako je klix dobrim trebama nas poceo hraniti svaki dan ovamo sve vise desanke i manje stresa hehe, danasnja je pogotovo za 'stresanje' ;)
ni herpes me nece :(
pa znaci svaki drugi covjek ima
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Molim pojedince da ne pisu da je to od zvaljenja, pusenja k****, lizanja vaginalnih otvora i sl.. Prvo se informirajte malo. Ne dobiva se herpes sa 18+ godina, nego i ranije, a djeca se ne bave gore navedenim stvarima. :O :O :O
Nego od cega je??? Pa odrasla osoba koja te poljubila dok si bio djecacic pokupila je hsv1 mozda od lizanja necije pizde il pusenja kite. Pocetak uvijek moras nac, a pocetak je to sto si ti napisao. Dalje se prenosi ili poljupcem ili istom tom metodom koju si spominjao.
Oooooooo 34 dislajka hahaha. A dajte ljudi, pardon "moralisti". Hsv je spolno prenosiva bolest, stoko jedna needucirana. Pocetak su spolni i oralni odnos. Gdje god i kad god poceli to su pokretaci lavine kojom su nastavile i drugacije metode zaraze. Da Billy znam da mozes. Samo mi nije jasna ova neuka stoka. Ostalo sve 5.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jebo zajebanciju, sidu ću dobit
Pa vi nastavite da lizete...... a i one da puse...!
Nejmam ni ja
Herpes, a ti?