Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Boze, pa je vise stvarno ne mogu da citam ovakve gluposti. Ti naucnici nemaju pametnijeg posla, samo se pokusavaju napraviti pametnim. Svaki dan cujem neko novo naklapanje o tome sta uzrokuje rak, a nemaju pojma. Niko jos nije otkrio sta je uzrok, niko nije pronasao lijek i nek vise zavrse s tim glupostima. samo prepadaju narod.Na kraju i kad prondju lijek za rak, sigurna sam da ce to biti nesto sasvim lijevo od ovoga sto svaki dan govore da ne radimo. Te nemojte pusiti, te hranite se zdravo, te nemojte slicajno raditi vantjelesnu. Koji hajvani, majko mila.
Vi umjesto da se potrudite objaviti naucni tekst ili istrazivanje koje moze pomoci parovima koji se godinama bore da dobiju svoje dijete, objavljujete ovako glupe tekstove za nevjerovati da ih dodatne obeshrabrite! FUJ na koji je nivo spalo tzv \"novinarstvo\" u ovoj drzavi.
I ispijanje piva a pogotovo rakije može dovesti do raka.takođe hladna voda i vruć hljeb su uzročnici raka itd.
danas kolko govore sta sve moze dovest do raka, pa ljudi moji jos malo pa ce reci disanje dovodi do raka. da ne disemo ?