Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooj kosa mi se diže na glavi od ovih folova , kakva ba virtualna stvarnost ... samo se natjerat na bilo kakvu aktivnost koja tjera crne misli je ključ svega ,za malo teže slučajeve uz malo lijekova koji " dižu" i vrate poremećenu kemiju mozga u normalu , rezultat ne može izostati .. Prvo i najvaznije , mora se donijeti odluka da želiš sam sebi pomoci i trgnut se iz tih letargičnih stanja i nakon nekog vremena bude bolje ..mora :)
Ja neam zenu i ona nije depresivna ,ja nisa m norrmalan u glavu ,tako da s tih problema nemre nac u nas u jagomiru. Ps. Navratte na dozu
...moderan insan posto nekako plaho kenjkav. te depresivan, te debeo, te da je bit ko ko selebriti, te da je imat vila, koka i jahtica...svega bi da je imat, a samog sebe izgubio. ako se uopće ikad i "imao".