Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su to peksindure oni uzimali za provjeru?
pa takve su ti na zapadu zene...nit peru dupe,nit peru ruke...to kod nasih cura sigurno ne bi nasli...
Vala stvarno, gdje ste vi nasli te uvazene gospodjice koje ne mogu vecsa promijeniti :O mi smo, definitivno, jedan od najurednijih naroda na planeti. Dodjite nasim nanama i mama i kazite im za ovo, da se vidi reakcija :)
nema toga kod Bosanke klix ! Hvala Bogu, pa se bar u necemu ne "furamo" na Zapad !
Obzirom da djevojke svuda idu sa svojom torbicom, od javnih WC-a do jastuka na kojem spavaju i obzirom da coporativno idu u WC, onda to i ne cudi.
A vi muski papci kontali mirisi karmin i to....:-)
pa koga su oni ispitivali jbt
spustaju se torbe, jakne, itd na svaku povrsinu, od poda javnog wc-a, prijevoza, posla, samo da ne smeta. nisu gadljivi (spadaju tu i muskarci) sto nekad nije lose a nekad je jednostavno gadno!
sto ste se svi tako zgrozili, bakterije su svuda oko nas, istrazivanja su isto tako pokazala da vise bakterija imamo na radnim stolovima, nego u wc-u, pa logicno da ih ima i u torbama, kad svasta stavljamo u torbe, vadimo, prenosimo iz ruke u ruku, spustamo, ponovo stavljamo. Koliko samo bakterija ima na svakoj novcanici... sto sterilnije pokusvamo zivjeti, to smo podlozniji raznim zarazama...
da ali to su istrazivanja koja su vrsena u nekim zapadnim zemljama ne kod nas...nedavno sam citao da je u engleskoj izvrseno neko testiranje cistoce ruku kod ljudi i rezultati su pokazali da su kod 90% njih pronadjeni tragovi fekalija,eserihije koli itd...to su teski peksini koji ne peru dupe ni ruke a glume neku higijenu...
Mislim da su uzimali za testiranje žene, kod kojih su i očekivali da će nešto naći.. Svaki čovjek, odnosno žena, ima svoje navike i svijest o higijeni..
Čke pogančerske
peksinluk od strane ženskog roda... ima li išta odvratnije...
...kad ti progovoriš :)
pa stvarno dokle idu ovi KVAZIISTRAZIVACI ...kakve sve nonsense izjave nece izbaciti...smijesno i zalosno sta se objavljuje...
Razumijem ljude, koji "nose glavu u torbi", al' da žene nose izmet, to ne kontam?! Why? XD
a ovi sad novi "strejt" muskarci ima li sta u njihovim torbicama :)...kad ga vidim sa torbicom tacno bi mu je o glavu slupo :)
...moram te se čuvat' :)
...a vala i kad ti se otegne djep na guzi.ci a jos ima one fine pantalone na peglu...a djep štrli ko trudnica... pa onda sjedaš direkt na sve svoje kartice i imaštinu i sve polomiš... ebo te i to...ljeti torbica zakon..a zimi ima fala bogu bunda sa puno djepova!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li ovo moguce...gadan clanak za jutarnju kafu.
kako je moguce ovako nesto tvrditi za sve zene ili sve muskarce ( nebitno koji pol u pitanju) !?
jbg, oni su obavili istrazivanje, ko zna gdje i ko zna kako. na tebi je sad na kontas sta ona, ili ne daj boze on, ima u torbici :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)