Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se pogubio od ovih savjeta, kako ostati u pameti, kako smršaviti, kako biti vječno mlad...
Misli na zene. I sve radi.
1. u se' 2. na se' 3. poda se' 😉
A clanka jadan bio... Koji maloumnik ovo smisli i objavi?
Zaboravili su napomenuti da ova tri pravila ne vrijede na prostoru bivše Jugoslavije.
Lajkajte i podrzite nas: https://www.facebook.com/Cudan-svijet-1681598832105915/?view_public_for=1681598832105915 te ako imate vremena pogledajte nas blog: http://cudnisvijet.blogspot.ba
Sex
to su zaboravili cccccccccc
Kako god skontam najbolje je guziti. Onda dugo pamtim:-)
Ispravka; Dr. Bate je rekao da doktori kroz eksperimente izvođene na miševima i ljudima, pretpostavljaju da mentalna vježba stimuliše nove veze između nervnih ćelija, time razvijajući neurološku 'plastičnost'. I da, još jedna bitna informacija je da je ovaj članak na ksl.com sponzorisan, što znači da je neko platio da napišu da su govna zdrava, to bi i objavili.
neki to vole vruce .. nekima to fali.
haj ne prdite. ključ je odmor mozga. ne kaže se dzabe odoh na odmor odmoriti mozak.