Otkriven lijek protiv opake bolesti?
0
Tablete "truvada" preventivno djeluju na HIV
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne zarazimo do 40te, kasnije je svejedno jer i da se zarazis...lijekovi te drze zdravog narednih barem 30 godina...Dakle dragi moji 40godisnjaci, skidajte kondome i k.a.r.a.j.t.e k\'o FOKE, jednom se zivi, kasnije necete moci pa sve i da nemate sidu!
Šuplja, da farmaceutske kuće se žele riješiti HIVa, to bi bilo davno učinjeno. Bilo ko može malo pročitati i otkriti pravu istinu. Kome bi te korporacije prodavale ovakva sr#nja, ako bi im se broj korisnika smanjivao? Ko želi danas smanjiti svoju bazu korisnika? Proširenje je uspjeh, lijekovi su biznis, pa i naš Bosnalijek samo bilježi uspjehe? Tako da ništa novo, paziti se da se ne zarazimo, inače.
Za tebe važi isto....
ja imam 17 godina al otkako znam za sebe jedno 5-6 puta su otkrili lijek protiv side. NEEEMA LIJEKA SAMO METAK U CELO