Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuuuuuj! Rovljenje je nosa je tako odvratno. Posebno ako morate to gledati u kancelariji svaki dan po nekoliko sati kao što ja moram :@ Za neke stvari postoji kupatilo. Kako god, ovaj kreten s ovom tvrdnjom je totalno pomahnitao. U nosu postoje bakterije, i gledala sam dokumentarac gdje je cura imala neki osip po tijelu, i urade bris i ispostavi se da ima te bakterije iz nosa. U prevodu: voli roviti nos i ne prati ruke, i tako prenosi bakterije po tijelu.
Neka hvala...
fuj !
ja znam da se zene pale na oznojene muskarce. zato, samo gayevi se svaki dan po 2 puta tusiraju
Za sline i nokte ne znam, ali da je pretjerana higijena i težnja ka savršenom čistoćom uzrok nastanka brojnih alergija i opšteg pada imuniteta. Ovo je onako u jednoj rečenici, nepotrebno je elaborirati, istražite malo ozbiljnije analize na internetu, pa će vam biti jasno.
sutra će otkriti da vnago liječe teške bolesti mrš
pa sto ih sline ne spasise od kolere i kuge?
Profesore, jedite vi govna, nama je govana više preko glave !!!