Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi N. S., nazad u skolu i ustupi svoje radno mjesto nekoj pismenoj osobi koja ce uzivati u poslu koji radi. Tekst je tako brzopleto sklepan da ga je bolno citati.
Pazi ovo🫣🤪🤪🤪🙄: "Međutim, ako razvijate razmišljanje, tamne dlake na licu, vratu, grudima i stomaku, kao i na donjem dijelu leđa, zadnjici ili bedrima, ili može biti svejdeno na nešto što se zove hirzutizam."!!!?
"Evo pet stvari koje bi mogle dovesti do promjene dlačica na bradi na koje ste navikli: sindrom policističnih jajnika, problemi s nadbubrežnom žlijezdom, Cushingov sindrom." Evo pet, a naveli tri. Da li je moguce da Klix ne moze zaposliti sposobnog novinara? Pa 500 ih svake godine zavrsi Zurnalistiku u Sarajevu, mora biti barem 20 koji su sposobni i koji znaju raditi.
pa dva bubrega, znaci dvije nadbubrezne zlijezde, plus 2 jajnika, i taj cushing.. to je 5 🤣
Obrijem brkove, pogledam se u ogledalu, druga žena!
ad roditelji žensko odgoje kao muško, pa žensko umisli da je muško, onda i brada raste...
Kad roditelji žensko odgoje kao muško. Pa žensko umisli da je muško, onda i brada raste...
Pa navedi da je tekst namjenjen ženama.
'Međutim, ako razvijate razmišljanje' 😅
😅😅😅😅
Kaže pet stvari, a nabroja tri! 😂😂
Iznenadne promjene dlaka na licu mogu značiti da vaše tijelo šalje znak da se nešto promijenilo. Postoji niz zdravstvenih stanja koja mogu uzrokovati promjenu nivoa hormona ili hormonsku neravnotežu. hahhahgaagagahag pohebo se gugl translejt
Pa ovo ne možeš skontat o čemu je riječ.....kao da ga preko Google translate sa nekog portala preveo....
Pa dobro jel vi bas nikad ne procitate clanak prije nego sto ga objavite??? *ebo lud zbujenog
Sta pisanje ovakvih clickbait clanaka govori o mentalnom zdravlju i sklopu autora?
meni hanuma govori da je bolje da skratim bradu jel to znači da imam policisticne jajnike