Upozorenje eksperata
0
"Sigurni kokain" ne postoji
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne prodaje meni, nego to je jedina shema u gradu za koku i samo tajkuni mogu sebi priustiti, ja jedva sebi sklepam cenera za vutru svaki 3ci dan. A mislim da je koka I klase jer evo od rata pa na vamo ti isti ljudi rade od tog lerdija koku, bilo je i po 90 ali je zivi shit, i propalo je brzo jer niko nije htio kupovati.
....moj Monky varaju te opasno u ljetnoj sezoni ha ha ha cuj 170 km
cuj sigurni kokain ha ha ha pa ovi u tenkreti sa x coma su koma
ako izostavimo ljetnu sezonu na moru ,taj sto ti prodaje po 170KM udara ti klempu samo tako.poz.
zato pomalo\"
To je gospodska droga, i iskreno da vam kazem ne interesuje me ko je smrce i zelim mu sve najbolje. Nju ne mogu smrkat nasi seljaci jer je gram koke 170 maraka. Mislim sinteticka koka je vrlo stetna, dok kokino lisce koje se zvace hiljadama godina nije toliko stetno, koriste je seljaci po ruralnim zemljama kao sto je Bolivija ... Ebiga to je kod njih kao kod nas kafa ujutro oni cvaknu par listova koje ih osvjezi i mogu radit citav dan na njivama.
Ako krv na nos udari, smrcete mljeveno staklo.
ko god ga koristi dabogda crko od njega
..Neka Predju Na Ecstasy..
pushite travu ebo sintetiku
Sta seljak zna sta je kokain.
pa sto britanska tajna sluzba onda prodaje tonama kokain? hahhahahahah ja bagre