Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedem grah, citam Zolu i mislim o Jennifer Lawrence, sta sam?
musko?
dok je ovaca bice i vune...
Naravno, jos jedna tema o kojoj ovi praznoglavi hejteri nemaju pojma. Kao prvo zena nije prodavacica magle vec pomaze ljudima pronaci izgubljeni smijer i energiju za zivot, ali vi to ne shvatate jer ste na intelektualnom nivou retarda iz Farme i Parova. Krijete se iza svojih nikova i mislite da ste mnogo pametni a NISTE, da ste pametni Klix bi o vama pisao. Vidim koliko vlada negativizam i glupost, ukoliko neko ostavi pozitivan komentar bude napadnut ili ismijan. Zivjeli hejteri !!!
Čovjeku si mogao govoriti da se ne brine u davna vremena, kad nije bilo knjiga iz popularne psihologije i interneta. Objasniš mu kako je to besmisleno, i on shvati i prihvati, ne opterećuje se dalje. Sad ne vrijedi - odmah se zabrine što se brine, zna šta to znači, rekle mu knjige i internet. Znači da će dobiti neku psihosomatsku bolest, da će loše zračiti i loše privlačiti i sl. :P
Bas je talentirana. Prosla je kurs "hodanja po vatri", il' sam ja nesto pobrkao?
mojne
Nemozes praznog stomaka ..meditirat....,ostavi se toga.....,jedino ako mislis na ove nase budjetlije, oni traze pomoc jer su gojazni mnogo imaju pa ti ko da im se priblizis ovo za obicnu raju nije, trebas ih prvo nahraniti.
A ti si prodavačica magle i gluposti. Besposlen pop i jariće krsti
Jeko pojo vise OD 10 konzervi ikara taj ne cita nemisli njega boli stomak.
Ocekivao, dominiraju luzerski komentari
O đe si vineru.
"savjetnica za lični uspjeh i razvoj i certifikovani Fire Walking Instruktor". WTF?
Kakve ba certifikacije p¨¨ë materne, sve je to magla. Jedan od deset najglupljih clanaka godine, prepisali ove "savjete" iz Azre.
Ovi ljudi su kao "proroci" koji drugima prodaju dobitnu kombinaciju za loto. xD
Daj ba ne blamirajte se sa ovim nebulozama.