Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muškarac bez stomaka kao nebo bez zvijezda. :D
To je trebalo kao biti smiješno? :|
ja bas danas kontam kako bi trebao smanjit slauf, kad ovaj clanak.
ne zivis da bi jeo,nego jedeš da bi prezivio
hahaha.....potari loj.To ti najviše i voliš.
hocu prijatelju pokusat cu, ne mogu vise ovako, pusio sam do nedavno i bacio cigare i onda se naglo udebljao sad moram da se stesem pravo.. ziv bio :D
1. Što više fizičke aktivnosti(voznja bicikla,trcanje,setnja itd.) 2.Piji više vode(umjesto gaziranog,pive itd.To su ti sve prazne kalorije tj. nece te nimalo zasitit) 3.Gledaj da jedeš sto zdravije(manje masno i slatko) itd. Od ovoga ces sigurno primjetiti rezultate(naravno ako se pridrzavao)
Koliko negativni komentara.Inace su na ovome klixu sve sportisti dok mi idu dislike
kakoooo haha nije to ko pljunuti i gotovo...
Treniraj i neces biti debeo....
Jel se ovo neko iz redakcije slikao za članak?
stomak je u modi
meni je 20 godina al imam dobar slauf vise od PO cola, sta da radim?