Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pijem minimalno 2 litra vode dnevno, i imam glavobolje u prosjeku 3-4 dana mjesečno. Ne bih baš rekla da voda ima toliki utjecaj na glavobolju. Svakako treba piti vodu, jer je dobra generalno za cijeli organizam, ali jedina glavbolja kojoj voda može pomoći je glavobolja koja se dobije zbog nedostatka vode/tečnosti :)
meni je pomogla voda da se preporodim... imala sam nizak pritisak,kiselinu,često su me boljela leđa,o mokraćnim kanalima da ne govorim... al\' moram priznati da vodu nisam skoro nikako pila... i onda pročitam tekst koliko je vode potrebno daq bi se jedna tableta razgradila...otada redovno pijem vodu,ali u gutljajima...kad popijem naiskap čašu vode imam osjećaj da se gušim...
...aha malo morgen, da je tako nikad ne bih ni imala glavobolju...
http://www.youtube.com/watch?v=AEslG3pukCM&feature=related