Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo pa su uopste pronasli neku aktivnost u zenskom mozgu :P
Covjek nije asistent profesora psihologije, nego docent, tako se kod nas prevodi 'assistant professor'. Nepismeno...
Njena ispovijest: Večeras sam pomislila da se moj muž čudno ponaša. Ranije smo se bili dogovorili da ćemo izaći u restoran na večeru, i malo prošetati. Ovih sam dana bila plaho zauzeta na poslu, pa sam pomislila da nije ljut na mene zbog toga, ali nije mi to ni spomenuo. Razgovor nam je čitave noći teško išao, pa sam predložila da odemo na neko tiho mjesto da porazgovaramo. Pristao je, ali i dalje nije bio razgovorljiv. Upitala sam ga šta nije u redu; odgovorio je: „Ma ništa, sve je ok.“ Pitala sam ga jesam li ja šta kriva. Rekao mi je da mu nije ništa, da nema to veze s mnom i da se plaho ne brinem. Na putu kući, rekla sam mu da ga volim. Malo se nasmiješio, i nastavio voziti. Ne znam šta mu je, zašto mi nije rekao da me voli... Kad smo stigli kući, osjetila sam se kao da sam ga izgubila, jer nije ništa htio da ima s mnom. Samo je tiho sjedio, i gledao TV. Izgledao mi je jako udaljeno i odsutno, pravo me zabrinuo. Napokon, kad više nisam mogla izdržati taj pritisak i tišinu, otišla sam u krevet. Nakon 15 minuta i on mi se pridružio. Ali i dalje sam osjećala da mu misli nisu s mnom, i da ga nešto zaokuplja. Zaspao je, a ja sam u tišini – plakala. Ne znam šta da više radim. Skoro sam sigurna da misli na neku drugu. Moj život je propast... Njegova ispovijest: Motor mi se pokvario...ne znam šta mu je.
hahahahah doooooobar
Hahahaaaaa...kraljice ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da sam jucer umrla ne bih ovo znala:-D
Jah...eto mi neurotične...mjenjamo četo raspoloženje...jašta smo...šta vi znate......jao kako je članak dobar,a tek istraživanje....:)
Naučnici su napokon otkrili šta žena želi i... i ona se predomislila :)))
Taaa će oni veze nemaju...a možda i imaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Treba moj mozak snimiti kad sam u dilemi da li da smažem desetku u cijeli ili pola somuna :D
...to be or not to be :)))
Sa više ili malo luka....:D
PRIKAŽI ODGOVORE (58)