Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad cu curi buket nabrat.
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA
bar nesto cvjeta u ovoj drzavi
Kako, zar joj nije suša dohakala ?
Domaci med je najbolji lijek protiv polenskih alergija
Ma da, ambzorija, a odmah pored reklama za bosnalijekov antialergen :D Ma, mozete vi to i bolje? Mozete li? :-/
Sad ce paljba po meni kako sam teoreticar zavjere bla bla. Ambrozije je uvijek bilo, da, ali u malim mjerama i na drugacijim mjestima. Farmacija je naucila kako su alergeni jaki i dugo drze pacijenta u nezdravom stanju. Ovo sad ambrozije sto ima na svakom metru istreseno je sve iz aviona kako bi farmacija ojacala ili uvecala svoj profit. Imaju itekako koristi, 98% ljudi je alergicno na ambroziju i to ide debelo u dzep farmaciji. U potpisu ludi teoreticar zavjera. Hvala, cao.
Svaka teorija ili ima smisla ili ne a posto smo mi od rata na ovamo ionako postali jedna velika laboratorija gdje evropa i svijet ***nuju smece,vrse pokuse i uzimaju resurse onda tvoja teorija svakako zvuci racionalno :)
...cuj cenzurisali mi rijec de.po.nu.ju ahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljetne vrucine - izlazite kada je neophodno, zatvorite se u kucu i ne mrdajte Ambrozija - zatvorite se u kucu i zlazite kada je neophodno Pljuskovi - ostanite u kuci zbog otezanog kretanja usljed mokrih kolovoza Zima - ostanite u kuci zbog poledice Kada smijem vani. I usput dobra reklama za klima uredjaje....
hahaha pa kad vidis da nema nista od nabrojanog, slobodno izadji van. ;-)
ambroziju treba priklat!
PIČEMO RAKIU JARANE MOJ
HALIDAGA JE MASTER ZA RAKIJE, NAPRAVIČE NAM ON I TU AKO TREBA JARANE MOJ
stavis frtalj kile ambrozije u lozu da odstoji 2 mjeseca i dobijes travaricu
#savsammokar #oprašimemolimte #gledajmeuokice #jasamtvojakoza
#mrzimambrozijushe