Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://ouo.io/mDHbmw
Pola naših narkomana sami sebi stvaraju placebo efekat, to je dokazano. Ali eto stručnjaci potvrdjuju i ovo, pa nije za bacit ovu teoremu.
Beeeee, placebeeeeee. Ooo, ovco, placeboooo. Biće bolje nakon ovih izbora.
To ti je ono ; ja te volim , a ti pojma nemaš ...
Ko te ima taj te nema. Ko te nema taj te sanja.
ko te ljubi.....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Od sugestije prezivljavamo vec 30 godina! :D nista droge i ljekovi, nema se para! :D
Ti spaaavaš. Tvoji kapci su teški.
ma ne pali! mada..."druzenje" bi moglo pomoci!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Radjena je nedavno i hirurska operacija.. Naime pacijent je samo gledao na ekranu operaciju,ono sto pacijent nije znao da na ekranu uopste nije njegova noga,nego je snimak operacija od drugog pacijenta.. Naravno hirurzi su napravili rez na koljenu i slicne stvari,da bude vjerodostojno.. Nakon recimo izvjesnog perioda,doktori su pozvali pacijenta da vide da li ima bolove i slicno,rekao je da su bolovi potpuno nestali... ... Sugestija je cudo,a psihologija pogotovo =)
Eto bas fino. možeš ti Vidim ja. Btw dobra pričica.
Volio bi da sam spasio link od te vijesti,ali eto...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ono kad ti kazu da je ovaj portal bezze i ja znam da je bezze.... a opet ga čitam konstantno...e to je taj efekat.