Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 stavite zube na sto dok jedete,pijete ili pusite
Imal kakav recept za krezave hahahha
moj dedo rahmetli je cijeli zivot cistio zube sodom bikarbonom i kad je umro u devedeset drugoj imao je sve i jedan zub. nikad nije bio kod zubsra a bili su bjeli nevjerovatno. intetesantno je da je osamdeset pet godina pusio dvije kutije drine dnevno i kafendisao ko malo ko koga ja znam.
tvoj dedo je fenomen, moj dedo je pušio 3 kutije cigara, nije imao ni jednog zuba, nosio protezu i umro je od raka pluća sa 70
moj dedo umro od secera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"koru banate" :-)))))
6. koliko vas je puta cura ostavila zbog zutih zubi ? koliko puta ste otpusteni s posla ? koliko ste automobila izbrojali na cesti ? imamo rjesenje za vas ! narucite nas specijalni proizvod sa top shopa koji skida sve sa zubi, ukljucujuci mrlje od kafe, mesa, soka od visnje, krvi, katrana ( u pozadini poslije nanosenja specijalnog proizvoda™ glumac ili glumica za tren oka umjesto bijele ima super bljestece bijele zube i osmjeh od uha do uha ko da je svrsio u gace ) . samo veceras po cijeni od 99,99 km i to samo veceras i ako odma nazovete dobivate besplatno slavu, moc i popularnost da ce svi u gradu htjeti popiti kafu s vama .
Ako duhanski dim smeta,da li onda i kurcev dim ? Pitam zbog buduce djevojke :D
3D white crest.. :)
Imal neki savjet za zlatne zube? ... Nekako to isplatljivije
a kako bi bilo da ih jednostavno perete najmanje 2-3 puta dnevno te koristite zubnu svilu za medjuprostor.... 2x godišnje na kontroli kod zubara i super zdrave zube ćete imati.... a sve za izbjeljivanje zubima samo šteti.... priroda nam je dala zube takve kakvi su... ima više nijansi "bijele" boje zuba... stoga, sve ovo mačku o rep i na pranje....
Vecini Bosanaca bi bilo dovoljno da ih samo peru.
Nisam mamina, vec sam tatina!
hkhkh Ljubim te
Za blistav osmjeh i zdrave zube preporučujem svim ženama da koriste moju spermu i peru sa njom dva puta dnevno zube. Ukoliko vam se pojavi karijes, utrljate malo sperme na tom mjestu i karijes će nestat u roku 2 dana. Zagarantovano izbjeljivanje, ukoliko ne budete zadovoljne vršim povrat novca. Tajna je u omega 3 aloe vera biljnoj kiselini koju jedan 2 puta prije svakog jela da bi sperma zadrzala takav učinak. Imate kontak telefon na mom profilu.
hahaha, na prvu sam pomislio da si mi mati.. spremam ja, sad malo pauze napravio da kafu popijem, a i štrajk je, ne zna se kad ce pocet rokovi
Pustite se ovih savjeta...Najbolja stvar da ojačate zube i da ih izbjelite jeste da mućkate nerafinisano suncekretovo ulje u ustima nekih 15-20 minuta svaki dan jedan period recimo do dva-tri mjeseca zavisi a kad vam zubi ojačaju onda možete povremeno ovo raditi...Uglavnom ko želi više da sazna kako se tačno ovo treba raditi neka malo istaži.
Ma samo redovno pranje i koriscenje, eventualno povremene kontrole... nije to nikakva nauka, i nema precica...
Miswak
Dobri savjeti,korisno za one koji ovo žele !
ovo za cigare nije tacno hue hue
...dunja...boš brusilica i stotka bruspapir :))
a dunja ne pusim drinjacu da smrdim haha, pa valjda ne smrdim, ne znam, kazu da ne smrdim, more bit bidne :D. a meni budu bijeli zubi kad pocrnim, znaci suncajte se :P
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zuti su oni i bez cigareta.Trljaj ti mrkvom koliko hoces kad ce se oni vratiti na staro. Meni pravi problem crni caj,ali nikada ga ne bi prestao piti samo zbog zutih zubi .:)