Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-a pored ovako lijepog finog domaceg paradajza sto ce nam to pobogu pilula... ...al za gospodu sa lovom neka tako i treba... ...sam sam ovog ljeta napravio 100 litara soka od paradajza, u kuci...i to u gradu... tako da je bogami do nas, sve da nam je zapakovano iz trgovine a rijetko ko vise sta pravi kuci...pogospodili a kukamo nemamo plata i nemamo primanja i nema peMzije itd
Zasto zderati sintetiku kada je paradajz sa vrta toliko bolji i zdraviji, a osim likopena sadrzi jos milion drugih stvari?! Ne, ljudska rasa bi radije gutala tabletice... "Likopen je modificiran tako da ga krv lakše apsorbuje nego što bi to bio slučaj tokom unošenja prirodnog likopena iz paradajza." Znaci nije identican onome iz paradajza i vec se postavlja pitanje sta su to "naucnici" sve radili i menjali na njemu... Ne, hvala - prirodno je ipak prirodno.