Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUšanka, čitaš li ti ovo. I ti se možeš vako stesat. Manje čitaj u parlamentu tekstove o bošnjacima i prestaće ti se i povraćat !
opet me klix tjera ma pornhub
Svaka čast..Lično mi je drago kada vidim ljude kako uz volju,rad i trud uspiju postići svoje ciljeve,posebno kao mršanje i nešta sl..Teško je izači na kraj i biti motivisan do kraja,ali je malo ljudi koji mogu to uspjeti i ostati do kraja,i tim ljudima skidam kapu,a neke imam priliku i svakodnevno vidjeti,što mi je jako drago...Mislim da je najvažnije vjerovati u sebe uprkos ostalima što daju predrasude i tako dalje i tako dalje,tj. samo smetaju...Ljudi,samo vjerujte u sebe i uspjet ćete.
@SDApobijeda samo se vi oko zena brinite, jel kake il piske ko i teheran rijad damask kairo i ostali...dok drugi grabe tehnologije patente i do zvijezda dolaze! Vi samo o mindji brinite i kmecite za pomoc!
Šta ima, neandertalac? :)
Baš me zanima sa koje stranice kopirate ovakve vijesti. Pišete kao da je jedina na svijetu koja je ovo uspjela 😄
Zene su hoobi ! (:
dosta su popularne ove nazovimo ih trenerke sa dosta razlicitih boja kao na prvoj slici, meni je bolje kad su djevojke ako vec u jednobojnim ili jos bolje bez istih ;)
Jest al u qurcu
"Youth Offendig Teym" "Wight Watchersa" engleski na aparatima
Odlična motivacija!
Kilo gore kilo dole, oooo oo o oooo oo o, briga me...
u licu mi je bila ljepsa prije, al svaka cast na trudu i izdrzljivosti!