Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je znači ostalo još pet hefti života koliko spavam! -_- hahaha
Ziva istina. Ja 6 godina sam zivio jednim tempom tako reci zamijenio dan i noc. Zaspim u 4 ujutro ustanem u 11 ili 12. Tako iz dana u dan iz noci u noc. Dok prije jedno 2 mjeseca nije doslo na naplatu svih tih 6 godina. Povracanje, slabost organizma, temperatura, izgubljen apetit, nemoć itd itd. Kada je to sve proslo me, krenuo sam u novi ritam, zaspim do 11 ili pola 12, ustanem u 8, i bas mi je dobro sad.
Jej
Valjda povećava rizik a ne izaziva srčani udar. Po ovim naslovima ispade ako si naspavan nećeš dobiti srčani udar.
Eh ovo je relevantna studija, 30 godina istrazivanja i 160k ucesnika... za sad jedina posljedica u mom zivotu je to da ne sjedam za volan ako nisam naspavana. Za ostalo cemo vidjeti...
Ništa ne slomi čovjeka gore od nespavanja.
kao da sebe gledam na slici, meni oci ko klikeri a maca dzonja u sesnes'
@mirrorce Da ti i maca zamijenite mjesta?
@lovacnaudate44 ona zivi kao princeza, ali jedna joj je stvar uskracena....................ne bi da mjenjam mjesto sa svojom macom !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zato maca nema problema sa pajanjem ;)
bas sam danas u 5 se predo, nisam zaspo.. usanem.. od 5 ujutru do sad, a sad je pola 3, zaspo sam jedno 10 puta.. ubicu nekog svega mi
@mirko21 ma nije zikrija, nesto sam... napaljen, fali mi treba