Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite se suplje jedite sta hocete, ali se nemojte prezderavat..
Smanjio pivo i nema problema....
Najbolje je ništa ne jesti, a dičiti se ravnim stomakom. Ma daaaj...fino treba raditi fizičke aktivnosti i eto ti mišića i ravnog stomaka ;)
Pa u biti sorbitol, manitol, ksilitol i lacitol su laksativi, ako se i bude nadut, neće dugo lol, zato u većinu "light" proizvoda trpaju aspartam.
sve više muškaraca ima škembicu, trebali bi malo u teretanu da to isklesaju,a ne samo na kauč, tv..ja sam uvijek u pokretu, uvijek negdje i ne mogu zato ni imati stomak ni išta, ni grama sala...
nema hljeba, pizza, pita, ustipaka i slicno, ako ne kopate ili neidete u teretanu.....
Savijet za ravan stomak izbaci masnoce iz prehrane bavi se sportom bar rekreativno 2 sata nogometa jednom sedmicno preskaci veceru po mogucnosti i dorucak.Primjenjuj to do zeljenog ucinka.
jedite ba povrca i krecite se, i kraj price.
s rjecju "previse" si sama rekla sve. i ja sad da drmnem 4L vode sumnjam da bi se lijepo proveo, Dunjs.
upravo je to konkluzija, neka zlatna sredina. e sad mi je malo impozantno to da je haman atrofirao frajer, a jos impozantnije mi djeluje ta impotencija, naravno ne sugerisuci na sumnju toga sto si napisala. svega ima na svijetu ovom bijelom. ps. meni je svo povrce u rangu s mesom i obrnuto.
Mogli smo mi kakav rostilj puči? :)
Ja koristim i ove sa stomačićem. Bez brige...
...ja otkako sam udario špansku keramiku na stomak, niki problema neam :))
to plocica do plocice :D
...sa sve fugom :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)