Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji, najukusniji i najzdraviji je svjezi mladi kravlji sir, pripremljen na tradicionalni prirodni nacin bez aditiva, ono kad jos ima sirutke u sebi pa se samo malkice posoli. Sve ostalo su preradjevine sa aditivima, ili se budja, ili dimi, pretapa.
na osnovu cega to sve tvrdis?subjektivni osjecaj?
Najrazvikaniji i najbezukusniji sir na svijetu. Naš sir iz mijeha je remek djelo za mozzarelu. U moju kuhinju taj ne ulazi ni greskom.
To isti doktori koji su nam ubrizgali otrov u vene kao "lijek"protiv korone(bolest stvorena u laboratoriju)
Gauda, Tilster, Trapist, to su sirevi. Ta Mozzarela nit smrdi nit miriše.
Pored toliko sireva s ovih prostora, od sjeničkog, pljevljanskog, travničkog, livanjskog..., članak o mozareli.
slazem se
samo torotan pred spavanje.
pod pjmom sir se na Zapadu nesto drugo podrazumijeva. Za mene je sir oduvijek bio svjezi bijeli sir a on nema masnoca. Ono od cega se pravi sirnica.
Sir je sjenički, pljevljanski..., ono od čega se pravi sirnica nije ništa.
... i ne samo na Zapadu