Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja djeca piju kafu. Samo ne mozes ti to objasniti, niti treba, papanima.
a studiju ovih doktora finansirale su najjace kompanije za preradu kafe,zaboravi to napomenut :D i pusenje je nekada bilo zdravo haha
Ja sam se rodio tog datuma i pijem barem 12 solja kafe svaki dan jos od 1911. 2012 planiram trcati maraton za Bosnu i Hercegovinu na Olimpijadi.
Ja sebe smatram kafopijom. ali misim kad bih popila 8 šolja kafe dnevno da se sutradan ne bih ni probudila živa.
Ma ovi samozvani eksperti su više predosadni. Siketer. Moje djete neće piti kafu, marketinško-potrošačko-izrabljivačka mafijo!
Otkad čaj sadrži kofein?
Za par dana ce se naci neki expert koji ce tvrditi da kafa ni u kom slucaju nije zdrava kako se prije mislilo. Naime sadrzi sikghsdibvbsndviobnsdvsENOMIN koji je kancerogen, utice destruktivno na mozdanu ovojnicu, unistava slezenu, a dokazano je i da izaziva impotenciju kod muskaraca, kao i cirozu jetre.
Piva je najzdravija.Tocite nam alkhol u kafanama jer je to zdravo i za nase organizme i vase novcanike.Oleee
A sta je sa vopijem i on ima u svom sastavu zitarice isto veoma zdravo za djecu```??!!!