Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@klix "Ovo je deset namirnica za koje stručnjaci tvrde da se valja potruditi i konzumirati ih sve češće" gdje ih vi izbrojaste deset...
Zaboravili kopirat cijeli clanak :)
il kontaju, grejp, tikvice, krastavac, voda, zeleni caj i pet badema
...šta ću bolan spaljivat, jedva se udebljo :))
treba se uhljebiti za zimu... ako dodje ikako... :D
haha cuj grejp ukusan, how yes no
Spalissss mojjjj!
Nista novo.
ne postoji hrana koja spaljuje kalorije. Mozes ih unijeti samo manje ili vise
Postoji hrana s negativnim kalorijama, za cije sagorijevanje tijelo potrosi vise kalorija nego sto je uneseno tim namirnicama. Takve su npr. maline
znaci ako me zatvore u sobu sa vodom i 100kg malina necu moci prezivjeti 7 dana? Po tvom bi gore bilo jesti maline jer cu jos brze gubiti kalorije i umrijeti od gladi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kalorije jedino spaljuje biljna hrana, rad ili sport, i sex naravno, al redovni, a ne onaj mjesečni , ili ne daj bože godišnji.
Bolje se na plaziti stiditi 7 dana, nego umirati citavu godinu na ovim travama
Grejp nipošto prečesto konzumirati jer "razrjeđuje" krv, pustite vi ove lude amere... Jedan dnevno ali ne češće od četiri dana u sedmici i onda napraviti pauzu jednu sedmicu.
Da istina, moja ga mama ne smje jesti jer pije tablete za razrijedjivanje krvi, bilo bi previse opasno, ali to nije interesantno. Zasto da se ljudi obavjeste o nekim bitnim stvarima. Bitno je kako smrsati a sve ostalo, je bezveze izgleda.
Znamo mi to Zlico, ali vjerujem da dosta naroda ne zna. Navedoh primjer mame jer nismo ni mi znali, cak sto vise preporucivali joj, jer je dobro za srce a ona ima problema sa srcem. Bilo bi lijepo kad bi nekad procitali i nesto tako poucno, sto nekome moze i pomoci, a ne samo to kako potrositi kalorije i smrsati, ali eto sta se moze. :-) Lijep pozdrav za vas :-***
Ко хоће да на брзину смрша, само Аткинс дијета. Није најјефтинија дијета али је ефикасна. Пусти се воћа или било какве глукозе.
....и да додам; једина дијета где можеш јести колико ти воља,...никад гладан.