Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi debila.
Fuj to!!
mahal mu je kad se g**** gruha..... da je joint zapalio i sad bi zdrav bio.....
BOBA ŽVAKA ŠPICA JAKA OVOG NE VADI NIŠTA IZ CRNJAKA
Pa sad da mu je odutet moždani živac nakon uzimanja ekstazija nisam siguran. Prije će bit da je on uzimao EXTSY jer mu je bio oštećen mozak, dakle uskoro očekujemo #EkstasyLijekNijeKrivičnoDjelo !!
Ne zalim nikoga tko si drogom unisti zivot, pa makar mi rodjeni brat bio.
Tko spomenu religiju uopće?
E cuj ti ovog napacenog ateiste, lik opterecen religijom na svakom clanku jadnik pise o religiji, mozak mu ispran po forumima, 4chanu, i raznim drugim ateistickim sajtovima koji izmedju sebe djele neke ublehe i argumente koji islamski ucenjaci ruse poput kula od karata, nije problem, kako ne razumijete sto vise vi crnite religiju sve ce vise ljudi ulazitinu nju kao sto ulazi u islam, a licemjeri izlaze iz nje. To je tako.