Zdravstveni radnici poručuju
0
Na planinama pročistite pluća od smoga
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je vec drugo, ali ne mogu zabraniti golfove dok nam je standard tako nizak. Golf je auto koji je najekonomicniji sto se tice potrosnje i odrzavanja, zato se ne mogu zabraniti dok je ovakva situacija.
ispravili ste,vidim.
Ateista NIsi baš najbolje razumio moj predhodni komentar. Naravno da ti ja neću pokoniti ništa nego država bi ti trebala omogućiti da zarađuješ dobro i da sebi možeš kupiti novi auto koji će puno manje da zagađuje okolinu i da BUDE MNOGO SIGURNIJE od tvog starog Golfa. Kakav Zavod i kakvi crni savjeti. Razvijanje svijesti o ekologiji i zaštita životne sredine bi trebao biti projekat od državnog značaja o oni savjetuju ljudima da koriste gradski prevoz i da ne lože ugalj smjesno. Najlakše je od običnih ljudi tražiti da saviju leđa.
@Adi Hoces li mi ti pokloniti jednu novu Skodu fabiju, ili mozda kakvog Audia ili BMW-a, pa da vise ne moram ici na posao sa svojim starim golfom II? Uostalom, moj moj gol 86g sigurno zagadjuje manje nego pola novih kanti od auta (mislim na neispravna).
A ti uzmi koju lektiru procitaj posto ti se iz recenice vidi da si bjez\'o sa nastave :D
popi ti jutarnju kafu, mozda ti mozak proradti,,,
\"procistite pluca od smoga na planinama? To u vasem naslovu ispada da su planine pune smoga pa da procistimo pluca od istog? Hitno vam je potreban skolovan lektor.HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koristite automobile sa katalizatorima. Heheheh. Koji moroni. Kao ono imam dva komada jedan je sa katalizatorom a drugi je bez katalizatora. Danas idem na posao sa ovim što ima katalizator. Stari Golf II diesel zagađuje kao 20 novih benzinskih Škoda Fabija ili nekih drugih modernih automobila. Maknite stare automobile sa ulica, pojeftinite plina na 40 feninga po kubiku i napravite brz i siguran gradski prevoz pa ćeš onda viditi čistog zraka. Za kuću od 100 m2 ti treba trenutno 500 KM za grijanje na plin mjesečno pa ko još može izdvojiti skoro čitavu platu za plaćanje računa za plin.